Cum folositi cupoanele de reducere AmRedus.ro

Sa fac un rezumat pentru cei care nu stiu sau nu au inteles cum sta treaba cu reducerile si cupoanele de reducere de pe site-ul nostru.

Pe site-ul nostru puteti gasi reduceri de la cele mai importante magazine din Romania sub 3 forme :

  • oferte de reduceri (reduceri pe care noi le gasim bune de luat in seama)
  • cupoane de reducere (coduri de reducere pe care le folositi inainte de a plasa comenzile pe site-uri)
  • cupoane fizice (cupoane de reducere de  pe care le scoateti la imprimanta si mergeti la magazin pentru a beneficia de reduceri – nu sunt inca disponibile)

Aceste cupoane de reducere si reduceri sunt grupate pe categorii, pe magazine sau le puteti gasi ordonate (incepand cu prima pagina) dupa data adaugarii.

Cum puteti beneficia de ele? FOARTE SIMPLU! Apasati butoanele „ARATA CODUL CUPONULUI” sau „VEZI OFERTAdin dreptul reducerii sau din pagina cuponului de reducere si veti fi directionati pe pagina magazinului unde gasiti ofertele respective. In cazul ofertelor de reduceri (butonul „VEZI OFERTA„) nu trebuie decat sa adaugati in cosul de cumparaturi produsele dorite si veti plati preturile afisate de magazin (cu reducerile aferente). In cazul cupoanelor de reducere (butonul „ARATA CODUL CUPONULUI„) veti fi directionat pe pagina produsului sau produselor care intra in oferta prezentata in cupon. Pentru a beneficia de oferta de reducere din cupon este nevoie ca dupa ce adaugati in cosul de cumparaturi produsul/produsele dorite sa introduceti (pe pagina cosului de cumparaturi a magazinului respectiv) codul de reducere din cupon. Puteti da direct PASTE (CTRL+V – deoarece dupa ce apasasati ARATA CODUL CUPONULUI, codul este copiat automat in clipboard) sau va puteti intoarce pe pagina AmRedus.ro si puteti copia codul de acolo (textul ARATA CODUL CUPONULUI fiind acum inlocuit de codul propriu-zis).

Cam atat despre reducerile si cupoanele de reducere de pe site-ul nostru. Daca totusi nu va descurcati puteti lasa comentarii si voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.

 

 
 

0 raspunsuri la "Cum folositi cupoanele de reducere AmRedus.ro"