Router internet gigabit de la RDS (Fiberlink 1000 sau 500)

Ce router sa imi iau pentru internetul gigabit de la RDS? Mi-am pus aceasta intrebare acum cateva luni inainte de a opta pentru pachetul Fiberlink 1000 de la RDS. Iar dupa cateva zile de cautari si documentari am ajuns la 2 variante :

  1. ASUS RT-N56U Black Diamond Dual-Band Wireless-N600 Gigabit Router (click pentru oferta de pret)
  2. TP-LINK TL-WDR3600 (click pentru oferta de pret)

Eram pe punctul de a opta pentru a 2-a varianta (data fiind diferenta de pret) dar oferta de Black Friday (reducere 33%) pentru routerul ASUS RT-N56U a fost irezistibila asa ca alegerea mea pentru internetul gigabit Fiberlink 1000 a fost routerul celor de la ASUS. Si pot sa spun ca sunt foarte multumit de alegerea facuta. Semnal puternic in toata casa si chiar pe scara blocului, fara deconectari si viteze de net maxime.

Cam asa se descurca routerul gigabit cu internetul Fiberlink 1000 la aceasta ora

speed test fiberlink 1000

 

Despre al 2-lea router gigabit TP-LINK nu va pot spune prea multe (tinand cont ca nu am avut de-a face cu el) dar se pare ca se descurca cam la fel de bine atat cu abonamentul Fiberlink 500 cat si cu Fiberlink 1000. Si in plus este ceva mai ieftin decat prima varianta.

In legatura cu ofertele de pret din acest moment, am fost surprins foarte placut sa vad ca ambele vin cu reduceri de pret (reducerile sunt disponibile pentru o perioada limitata) :

Deci indiferent ce model alegeti, oricare dintre cele doua routere gigabit este potrivit atat pentru internetul gigabit Fiberlink 1000 cat si pentru Fiberlink 500.

 
 

0 raspunsuri la "Router internet gigabit de la RDS (Fiberlink 1000 sau 500)"