Snooze for coffee (pui de somn pentru cafea)

Am vazut astazi (pe zoso.ro) o chestie foarte tare : SNOOZE FOR COFFEE. Este vorba despre un espressor de cafea realizat de Doncafe in parteneriat cu BEKO si care iti prepara cafeaua exact cand te trezesti insa fara a fi nevoie sa te mai ridici din pat. Ce faci in acest timp? Mai tragi un pui de somn. Au facut ei un calcul ca astfel poti castiga pana la 7300 minute de somn pe an. Adica 121 ore… 438.000 secunde.

Cum functioneaza SNOOZE FOR COFFEE? Pai in primul rand este vorba despre un espressor de cafea cu wi-fi (si astfel ne permite sa il accesam fara a fi nevoie sa ne deplasam pana la el). Instalam un program pe smartphone (toata lumea are smartphone acum iar in cazul in care nu ai sau vrei sa il schimbi pe al tau vezi aici niste reduceri)  care stie sa comunice cu espressorul. Lasam cafeaua gata de preparat si mergem la culcare. Cand ne trezim apasam SNOOZE si espressorul incepe prepararea cafelei. In timpul asta putem sa mai dormim putin iar apoi o sa fim intampinati de mirosul de cafea proaspat preparata.

In ritmul asta o sa ajungem sa facem o multime de lucruri doar apasand un buton (touch-screen eventual holograma ceva) si fara a fi nevoie sa ne mai ridicam din pat. Suna bine dar nu foarte sanatos pentru organism :)

P.S. : voi reveni cu oferte sau mai multe informatii legate de espressor.

UPDATE 1 : modelul espressorului este Beko Keyf 2113 (nu stiu daca are si controllerul wi-fi)

UPDATE 2 : pentru modelul de mai sus inca nu avem oferte in Romania dar am gasit o reducere frumoasa de 40% (100 EUR)  pe Amazon.de

 
 

0 raspunsuri la "Snooze for coffee (pui de somn pentru cafea)"